Hlavní obsah

Katie Price unikla o vlásek smrti, v Argentině se v autě srazila s koňmi

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cordoba

Modelka Katie Price, známá též jako Jordan, měla při nehodě v Argentině veliké štěstí. Společně se svým přítelem Leandrem Pennou totiž havarovala v terénním vozidle a jen zázrakem neutrpěl ani jeden z páru vážná zranění. Hůře už dopadli dva koně, se kterými se jejich auto srazilo. Ti byli na místě mrtví.

Foto: Profimedia.cz

Katie Price

Článek

"Je to zázrak, že žijeme. Bylo to absolutně hrozivé, událo se to rychlostí blesku a já absolutně netuším, jak je možné, že nemáme vážná zranění. Měli jsme obrovské štěstí, ale je mi vážně líto těch koní. Bylo to opravdu hodně nepříjemné," uvedla modelka, která se v minulosti nejednou svlékla pro mnohé pánské magazíny.

Podle deníku Daily Mirror řídil Penna rychlostí asi 55 km/h, když koně přeskočili plot a v zatáčce mu vběhli přímo před auto. Řidič neměl podle britských novin nejmenší šanci nehodě zabránit. Zvířata narazila do kapoty a následně do předního skla. Oba koně na místě zahynuli.

Penna i jeho přítelkyně utrpěli při nehodě škodu na vozidle. Modelka pak musela být ošetřena s několika řeznými ranami, které způsobilo rozbité přední sklo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám