Hlavní obsah

Posilovna zakázala ženě používat jejich stroje, byla na ně příliš tlustá

Novinky, Dagmar Plecháčová
Oklahoma City

Američanka Sandra Ruizová se před nedávnem setkala s velice nedůstojným chováním personálu posilovny v Oklahomě. Ten jí sdělil, že není vhodné, aby používala jejich posilovací stroje, protože je na ně příliš obézní. Ruizová přitom váží asi 180 kilogramů, což na americké poměry nepředstavuje žádný výrazný extrém. Žena měla v plánu shodit přebytečná kila, která přibrala během těhotenství.

Foto: Profimedia.cz

Sandra Ruizová

Článek

Jednadvacetiletá Američanka před pěti měsíci porodila své první dítě, s příchodem synka na svět se však její v těhotenství nabyté kilogramy neztratily. Spíše naopak - dál tloustla. Proto se rozhodla se sebou něco udělat a vyrazila do nedaleké posilovny v Oklahoma City. Tam však přišla ledová sprcha. Pracovnice fitness centra jí odmítla vydat členskou kartu a požádala ji, aby slezla z rotopedu.

Foto: Profimedia.cz

Ruizová má nyní k dispozici osobního trenéra a půlroční členství v jiné posilovně zdarma.

„Jsem unavená z toho, že jsem tlustá. Když jdu do obchodu, nemohu najít oblečení, které by mi padlo. Džíny jsem na sobě neměla už rok,“ odůvodnila svou touhu zhubnout Ruizová a pokračovala: „Ta dáma v posilovně mi řekla, že nemám používat jejich stroje, protože jsem na ně příliš obézní. Byla jsem velice smutná, protože jsem teď celkově kvůli své váze dost citlivá.“

Foto: Profimedia.cz

Američanka se setkala s netaktním jednáním ze strany zaměstnankyně posilovny.

Poté, co se událost dostala do médií, nabídla jí jiná místní posilovna, aby docházela na cvičení k nim. Ruizová dostala půlroční bezplatné členství a dokonce i vlastního osobního trenéra, se kterým nyní pravidelně posiluje.

Foto: Profimedia.cz

Jednadvacetiletá maminka z Oklahomy ztrácí kilogramy s pomocí trenéra.

Reklama

Výběr článků

Načítám