Hlavní obsah

Topmodelka Peštová chce s Haberou čtvrté dítě

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Topmodelka Daniela Peštová (40) je matkou tří dětí. "Troufla bych si i na čtvrté nebo páté," přiznala Novinkám. "Má do toho ale co mluvit i tatínek," dodala. Zpěvák Paľo Habera, s nímž Daniela žije, se bude muset činit.

Článek

Daniela Peštová má z prvního manželství čtrnáctiletého syna Yannicka. Se zpěvákem a porotcem SuperStar Paľem Haberou mají osmiletou dceru Ellu Joy Annu a dvouletého syna Paula Henryho. Modelce to ale nestačí. Na párty v agentuře Czechoslovak Models se nemohla odtrhnout od miminka jedné z kolegyň.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Daniela Peštová je i ve čtyřiceti žádanou modelkou

"Klidně bych si dokázala představit, že bych měla čtvrté nebo i páté dítě," svěřila. I se třemi dětmi zvládá dál kariéru topmodelky. Nedávno se vrátila z pracovního pobytu v New Yorku a nafotila i dvě titulní strany českých módních časopisů. "Když to jde, třeba kvůli škole, beru děti na práci sebou," řekla Novinkám.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Miladu Karasovou přišlypozdravit modelky Katka Průšováa Pavla Hrbková

Když je Peštová doma, řeší problémy jako každá maminka. Má ovšem chůvu a pomocnici v domácnosti. "Asi bych to zvládla sama, ale proč? Když je možné si domácí práci ulehčit, proč se tomu bránit. Zatímco se doma uklízí, můžu jít třeba s malými na písek," soudí.

Také její partner Pavol Habera je hodně zaměstnaný, rodině vypomáhají i modelčini rodiče. S dětmi se Daniela ve společnosti neukazuje, chce, aby prožily co nejnormálnější dětství. Prozradila ale, že nejstarší syn také inklinuje ke světu showbyznysu. "Yannicka chytil tanec," upřesnila.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Aneta Vignerová je jednou z klientek agentury Czechoslovak Models

Peštová v České republice pracuje sporadicky, ale stále udržuje kontakt s Miladou Karasovou, která ji objevila. Zavítala proto i na reopening párty agentury Czechoslovak Models, kterou Karasová založila a nedávno ji prodala.

"Ani nechci počítat, kolik let se s Miladou známe. Našla mě v roce 1989," zavzpomínala na večírku, kde se sešla i s mladšími kolegyněmi Kateřinou Průšovou a Anetou Vignerovou nebo módními návrhářkami Liběnou Rochovou a Tatianou Kovaříkovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám