Hlavní obsah

Partyšová ukázala zatejpovaná záda: Krutá bolest mi vystřeluje do hrudníku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Gábina Partyšová přiznala, že ji trápí kruté bolesti zad. Na 20. výročí pánského časopisu Playboy dorazila se zatejpovanými zády. "Někdy už se slzami ani nedutám a bolest mi vystřeluje i do hrudníku," řekla Novinkám Partyšová.

Článek

"Zkouším všechny metody, které by mi od bolestí mohly pomoci. Od čajíčkářů přes chiropraktiky, zkrátka cokoli," řekla Superu Partyšová, která dorazila na výročí Playboye do Susharny v topu, který odhalil její zatejpovaná záda.

"Jsem v rekonvalescenci. Tejpy budu mít deset dní. Zjistila jsem, že je tato metoda dobrá a funguje. Narovnají páteř, rozproudí lymfu, krevní řečiště, léčí," vysvětluje moderátorka. S bolestmi zad se potýká už více jak deset let. Zhoršily se po porodu syna Kristiána.

"Asi od dvaceti mě začaly trápit problémy s krční páteří a dorazilo mě, když jsem zhruba tři roky tahala po porodu syna," prozrazuje. "Bohužel už to mám chronické. Snažím se teď dělat vše, co mi jen trošku od bolestí pomůže. Cvičím pilates, chodím do posilovny a věřím, že se jednou probudím a bude to v pohodě," dodala Partyšová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám