Hlavní obsah

Laurinová už nehraje princezny ale královny

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Sabina Laurinová (39) na vlastní kůži v rámci pořadu Mladší o pár let, který moderuje, nevyzkoušela žádnou z omlazovacích procedur. V nové pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta vzala roli královny, ačkoliv před lety byla obsazována do rolí princezen. "Je to přirozené," řekla Novinkám.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Sabina Laurinová na projekci pohádky

Článek

Sabina Laurinová už může na role princezen jen vzpomínat. I když už nevypadá jako Eufrozína z Pekla štěstí, režisér Zdeněk Troška na ni přesto nezapomněl. V nové pohádce Čertova nevěsta jí dal roli královny. "Stárnutí je přirozené a biologicky bych opravdu mohla být maminkou Evy Josífkové, která je v pohádce mou dcerou," soudí Laurinová.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Hlavní představitelé s režisérem Zdeňkem Troškou

Pořadem Mladší o pár let se Laurinová, která moderovala dvě jeho série, inspirovat nenechala. "Vím, že mám třeba velké kruhy pod očima. Ale plastického chirurga se zatím vyhledat nechystám," svěřila herečka. Jejímu vzhledu dala zabrat hlavně mladší dcera Maja, která ji několik let nenechala vůbec vyspat. "Bylo to náročné," připouští Laurinová.

V některých scénách v nové pohádce ale pořád vypadá velmi mladě. "Natáčení bylo příjemné. Nebyly žádné problémy, přálo nám počasí, takže jsme i všechno stihli v termínu. A ty kostýmy byly skutečně nádherné," řekla  o Čertově nevěstě, která je stylizovaná do období rokoka.

Za kostýmy ovšem překvapivě Zdeněk Troška ušetřil. Byly vypůjčené z fundusu Státní opery.

V Čertově nevěstě se kromě Sabiny Laurinové objeví David Suchařípa, František Němec a Karel Zima. Princeznu a jejího přítele hrají studenti DAMU Eva Josífková a Václav Šanda. Do kin jde pohádka 28. dubna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám