Hlavní obsah

Tereza Kostková změnila účes i televizi

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Tereza Kostková (34) přechází z Ordinace v růžové zahradě na Nově do seriálu Cesty domů na Primě. S výměnou televizí obměnila i účes. "Měli mne jen trochu zastřihnout kvůli roli, ale požádala jsem kadeřnice, ať se do toho pustí pořádně. Přišel čas na změny," řekla Novinkám.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Tereza Kostková výrazně zkrátila účes

Článek

Maminka čtyřletého Toníka se na novou práci těší. Přechod mezi televizemi se Tereze Kostkové jako jedné z mála podařil zvládnout v klidu. "V Ordinaci mám sice smlouvu jen do června, ale budu ještě dotáčet v září, kdy už  začínám pracovat v Cestách domů," řekla Novinkám herečka.

Překvapila novým, kratším a prostříhaným účesem. "V rámci jednoho natáčení mi byla předepsaná změna. A když jsem měla tu možnost, tak jsem se do toho pustila razantně," svěřila nadšeně. Co se týče změn vizáže kvůli rolím, je jim celkem přístupná. "Jen blond bych opravdu jít nechtěla. Vůbec mi to nesluší. Můžu být zrzka nebo mít světlejší odstín hnědé, ale na blondýnu fakt typ nejsem," děsila se.

Kostková by tak nikdy nedokázala projít procesem odbarvování jako její seriálové kolegyně Dana Morávková. Ta se stala v Ordinaci v růžové zahradě světlovláskou, aby se odlišila od své postavy  z Velmi křehkých vztahů na Primě. "Na tak dlouho bych to určitě nedala. Nehodilo by se to ani k mým rolím v divadle," soudí Kostková.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Tereza Kostková se synem Antonínem v muzeu Lega

Téma, na které nechce herečka vůbec mluvit, je druhé dítě. "Na tyhle otázky jsem alergická. Je to věc mezi mužem a ženou ne na vytrubování na veřejnost," rozčílila se. Připustila ale, že syn by si sourozence přál.

Reklama

Související témata:

Související články

Tereza Kostková: Jsme lehce cáklá rodina

Má krásné divadelní role, v televizním seriálu prohání kolegy, ráda moderuje. Tereza Kostková, třiatřicetiletá dcera slavných rodičů. Sešly jsme se v kavárně...

Výběr článků

Načítám