Hlavní obsah

Ivan Král přiletí do Prahy zazpívat „Kuřeti“

Novinky, Jiří Nedvídek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Velikonoční pondělí 25. dubna přiletí do České republiky světoznámý hudebník českého původu Ivan Král (62). Ještě tentýž večer exkluzivně vystoupí v tradičním přímém přenosu Letem světem s Kuřetem v České televizi.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ivan Král

Článek

Informaci Novinkám potvrdila dramaturgyně sbírkového projektu Pomozte dětem Monika Nevolová: „Když jsem se dozvěděla, že Ivan Král přijede do Čech ve stejném období, kdy připravujeme pořad Pomozte dětem, neváhala jsem ani chvíli a spojila se s jeho managementem. Jsem velmi ráda, že naše pozvání přijal. Jeho program v Praze je velmi nabitý, prakticky ihned po příletu přijede za námi na Kavčí hory a potěší diváky svým vystoupením."

Známý rocker s českými kořeny a světovým věhlasem, jehož písně zpívají například U2, David Bowie či Bruce Springsteen, se chystá do Prahy na svůj květnový koncert v klubu Roxy. Na ruzyňském letišti přistane 25. dubna v dopoledních hodinách. Večer zazpívá live jen se svou kytarou písničku Winner Takes All.

Společně s ostatními účinkujícími tak bez nároku na honorář podpoří třináctý ročník sbírkového projektu Pomozte dětem. Kromě Ivana Krále vystoupí například Tomáš Klus, Tonya Graves nebo kapely Charlie Straight, Eddie Stoilow a Chinaski.

Největší radost z vystoupení Ivana Krále má spolumoderátorka večera Míša Maurerová: „Jako velká fanynka skupiny U2 se těším, že poznám osobně někoho, kdo pro Bona napsal několik textů. Kvůli tomu oželím i koupání svých dětí. Ať si je jednou vykoupe tatínek. Velikonoce věnuji Kuřeti a pomáhání dětem."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám