Hlavní obsah

Petra Němcová vypadla z americké taneční soutěže

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká topmodelka Petra Němcová dotančila v americké soutěži Dancing with the Stars. Poměrně slabé vystoupení předvedla se svým tanečním partnerem Dmitrym Chaplinem už v minulém díle, tehdy ale hlasování navzdory nevalnému hodnocení od porotců ještě ustála. Tentokrát se však se slzami v očích ze soutěže poroučela.

Foto: Profimedia.cz

Petra Němcová krátce po vypadnutí ze soutěže Dancing with the Stars.

Článek

Sen jednatřicetileté modelky je u konce. Porota ji s partnerem Dmitrym Chaplinem zařadila na sdílené poslední místo společně s párem Kendra Wilkinsonová (fotomodelka) a Ralph Macchio. Zatímco druhý jmenovaný pár i přes nevalný výkon do dalšího kola postoupil, Němcová už takové štěstí neměla.

"Byla to pro mě cesta měnící život. Získala jsem tu několik skvělých přátel. Dmitry mě skvěle snášel celé ty dva měsíce," řekla Němcová, čímž nabídla moderátorovi Tomu Bergeronovi nahrávku na smeč.

"To muselo být těžké," reagoval v žertu Bergeron, což Němcovou, které se draly slzy do očí, aspoň na chvíli rozesmálo.

Foto: Profimedia.cz

Petra Němcová se snažila přemoci a navzdory velkému zklamání se chvílemi usmívala.

Není to poprvé, co se krásná Češka rozbrečela. Slzela i při předposledním  tréninku, kdy v souvislosti s japonským tsunami vzpomínala na to, když podobnou hrůzu prožila před šesti lety vlastní kůži v Thajsku. Přišla tehdy o snoubence a utrpěla vážná zranění, včetně mnohočetné fraktury pánevní kosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám