Hlavní obsah

Dřevěná plaňka prorazila řidičce přední sklo a minula ji jen o centimetry

Novinky, Jakub Kynčl
Shelby

Čtyřicetiletá Američanka Wendy Cobbová málem natočila na kameru během jízdy autem svou smrt. Žena jela po silnici v Severní Karolíně za dvěma nákladními vozy, které se proti předpisům vzájemně předjížděly. Z toho důvodu se je rozhodla nafilmovat. V tu chvíli jeden z náklaďáků najel na téměř dvoumetrové prkno, ležící u silnice. To se vymrštilo a prorazilo čelní sklo jejího vozidla. Jako zázrakem se jí nic nestalo.

Článek

Pokud by se pořádala soutěž o nejhrůznější videoklip automobilové nehody všech dob, tento zhruba 40 sekund dlouhý snímek je jasným finalistou. Řidička navíc přežila nehodu bez jediného škrábnutí.

Při bizarní nehodě, kdy jela žena za dvěma nákladními vozy, které se proti předpisům vzájemně předjížděly, proletěla jejím předním sklem dvoumetrová dřevěná plaňka jen centimetry od jejího obličeje. Do vzduchu dřevo zvedlo jedno z aut před ní, které na něj najelo.

Ženě se povedlo její minivan Kia Sedona zastavit a sjet na krajnici. Ačkoli se nehoda udála přesně 1. dubna, místní policie událost a autentičnost videa potvrdila.

"Nevím, proč jsem nekřičela nebo nebrečela. Byla jsem v absolutním šoku. Stěží jsem dokázala zformovat slova, když jsem volala policii," dodala řidička.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám