Hlavní obsah

Manželka Orlanda Blooma fotila plavky tři měsíce po porodu

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malibu

Úspěšná topmodelka a manželka britského herce Orlanda Blooma se pouhé tři měsíce po porodu syna Flynna vrhla opět na focení, přestože zpočátku říkala, že s pracovními povinnostmi spěchat nehodlá. A nebylo to focení jen tak ledajaké, Miranda se na pláži v Malibu odvážila obléknout do černých bikin z nové kolekce Victoria‘s Secret. Proč by také ne, když má opět postavičku jako proutek.

Foto: Profimedia.cz

Krásná a opět štíhlá Miranda Kerrová při práci na pláži v Malibu

Článek

Mirandino tajemství rychle ztracených těhotenských kilogramů je jednoduché. Stačí se prý zdravě stravovat a kojit. Kerrová má nyní ještě atraktivnější postavu než dříve, jelikož se jí právě díky kojení zvětšila prsa, což jí samotné prý rozhodně nevadí.

Foto: Profimedia.cz

Po těhotenských kilogramech není ani památka.

Foto: Profimedia.cz

Asistentky pomáhají Mirandě, aby neupadla na útesech.

Synka Flynna modelka přivedla na svět 6. ledna, vážil téměř čtyři a půl kilogramu. Kerrová se dokonce neváhala s lidmi na svém Twitteru podělit o intimní fotografii, kde své první dítě spokojeně kojí. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Modelka je spokojená, že se jí při kojení zvětšila prsa.

Orlando Bloom známý především jako Legolas z Pána Prstenů s Kerrovou tvořili pár již od konce roku 2007. O ruku ji herec požádal loni v červnu a o pouhý měsíc později se konala tajná svatba. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Pyšný tatínek Orlando Bloom se synem Flynnem v náručí, v pozadí Miranda Kerrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám