Hlavní obsah

Rytmus kopíruje Leoše Mareše. Nosí stejné oblečení

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Slovenský rapper Rytmus, který si potrpí na svou image, se dopustil módního trapasu. Během přímého přenosu Česko Slovenské Superstar se nechal obléknout do svetru s kapucí, který si z New Yorku přivezl moderátor Leoš Mareš. Vše se provalilo, když v tom svém dorazil i slavný moderátor na promítání fotbalového El Clásica ve 3D na Andělu.

Foto: TV Nova, Sport2, Novinky

Leoš Mareš se může jen smát. Tento drahý a luxusní svetr mu na rozdíl od Rytmuse říká "pane".

Článek

Velký jarní nákup oblečení v zámoří se, jak se zdá, moderátorovi Leoši Marešovi vyplatil. I když v New Yorku během své návštěvy utratil podle dobře informovaného zdroje dva a půl miliónu korun, jeho zběsilý tah newyorskými obchody byl úspěšnější, než předpokládal. Jak jinak si vysvětlit, že jeho styl už kopíruje i dnes již uznávaný módní guru ze Slovenska Rytmus.

„Byl jsem se o víkendu podívat na zápas mezi Realem Madrid a FC Barcelonou v kině na Andělu, co pořádal sportovní kanál Sport 1, kde byl i Mareš. Jelikož sleduju i Superstar, hned jsem věděl, že tohle oblečení, které měl na sobě Mareš, jsem už někde viděl. Určitě ho měl na sobě i Rytmus v SuperStar,“ napsal do redakce jeden ze čtenářů Novinek. A měl pravdu. Rytmus si totiž v jednom dílu SuperStar oblékl úplně stejný svetr s kapucí, jako měl na sobě Mareš, což nejlépe dokládá i naše fotografie.

"Ten svetr mám z Ameriky a stylistovi Superstar se tak líbil, že si ho pro sebe sehnal taky. A ten svůj, který je stejný, akorát v jiné barvě, vzal a půjčil ho Rytmusovi," vysvětlil Novinkám Mareš.

Otázkou nyní zůstává, jestli vše, co Rytmus nosí, je půjčené, nebo alespoň některé z jeho extravagantních outfitů mu říkají "pane".

Reklama

Výběr článků

Načítám