Hlavní obsah

Verešová přijela na párty bourákem za milióny, ale v triku za 300 korun

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Modelka Andrea Verešová (30) je ozdobou všech společenských akcí, takže jsou pořadatelé ochotni na ni čekat. Teď to ale přepískla. Nejen, že na představování nového vozu přijela pozdě, ale i autem jiné, luxusnější značky.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Sporťák značky Bentley je Andreiným mazlíčkem.

Článek

Na Andreu Verešovou se vždycky čeká. Jako královna se objevuje minimálně půl hodiny po oficiálním začátku akcí. Na pondělním večírku, kde se představoval nový vůz, zpoždění činilo skoro hodinu. "No, myslím, že to bylo jen čtyřicet minut. Malá Vanesska mě nechtěla pustit," omlouvala se mateřskými povinnostmi.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Verešová kvůli organizátorům zapózovala i s novou audinou

Modelka zaparkovala svůj luxusní sporťák Bentley přímo před showroomem, kde párty pro vyvolené, kteří měli možnost jako první vidět nový typ Audi, probíhala. "Protože jsem přijela pozdě, neměla jsem jinou možnost. Jinde nebylo místo," vysvětlovala Novinkám Verešová. "Možná na mě budou trochu naštvaní, ale doma vážně dvě audiny máme. Moje Q sedmička je rodinný vůz, a jelikož jsem jela bez dětí, chtěla jsem si užít sporťák," dodala.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Tričko měla Verešová z obchodního řetězce, sukně je Anima Tua

Verešová jako obvykle oslňovala svým outfitem, upřesnila ale, že rozhodně nešlo o drahou záležitost. "Triko jsem koupila bez zkoušení v obchodním centru asi za tři stovky. Umění je zkombinovat levné a dražší kousky. Šaty za pár stovek se dají ozvláštnit luxusním páskem nebo botami, na které si opravdu potrpím," prozradila.

Modelka se na večírku, kde se sešla i velká část fotbalového klubu celebrit Amfora, řada herců a zpěváků a také sportovci, zdržela jen hodinku. "Už bych měla pomalu začít balit. V pátek odlétáme s rodinou na dovolenou do Dubaje," rozloučila se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám