Hlavní obsah

Americký magazín spekuluje o těhotenství Kate Middletonové

Novinky, Dagmar Plecháčová
New York

S odvážným prohlášením přišel minulý týden americký magazín Star, na jehož titulní straně se objevil titulek „Těhotná nevěsta!“ s fotografií Kate Middletonové v pozadí. Bulvární plátek uvnitř čísla spekuluje nad indíciemi, které by čtenáře měly přesvědčit o pravdivosti jejich tvrzení.

Foto: Profimedia.cz

Magazín Star a jeho odvážné tvrzení o těhotenství Kate Middletonové na titulní straně.

Článek

Redaktoři magazínu uvádějí, že Kate v poslední době vypadá mnohem šťastnější a celá září, což by mohlo vypovídat o tom, že je s Williamem „v očekávání“. Middletonová totiž svatbu až do nedávna brala extrémně vážně, přípravy na ni ji stály hodně stresu a výrazně zhubla. V poslední době však jako kdyby z ní veškerá nervozita spadla a na všechny strany se jen usmívá.

Údajně blízký zdroj královské rodiny magazínu sdělil, že se dvojice nemůže dočkat, až onu radostnou zprávu po líbánkách budou moci sdílet se zbytkem světa. Těhotenství prý může být i důvodem, proč jejich zasnoubení trvalo jen sedm měsíců, přestože je William s Kate již více než osm let ve vztahu a spěchat tak nebylo nutné.

Foto: Profimedia.cz

-

Mluvčí Buckinghamského paláce však veškeré spekulace rezolutně vyvrátil, prohlášení magazínu Star považuje za absurdní a veřejnost přesvědčuje, že se celá informace rozhodně nezakládá na pravdě.

Reklama

Výběr článků

Načítám