Hlavní obsah

Nicolas Cage byl propuštěn z vězení na kauci

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Orleans

Nicolas Cage má zaděláno na problémy. V noci z pátku na sobotu totiž skončil v policejní cele poté, co se na veřejnosti pohádal se svou ženou a byl agresivní. Navíc je ještě obviněný i z opilství na veřejnosti. Kauce byla soudcem stanovena na 11 000 dolarů (cca 185 tisíc korun) a zaplacena hercem ještě v průběhu soboty, kdy opustil celu.

Článek

Sedmačtyřicetiletý oskarový herec byl zadržen poté, co v pátek večer na veřejnosti agresivně chytil svou ženu za ruku a křičel na ni. Policisté z New Orleans tvrdí, že svědkové rozepře zastavili projíždějící policejní auto a strážníky ve známé francouzské čtvrti upozornili na hlučný pár a značně agresivního muže.

Server TMZ.com informoval o tom, že byl Cage v sobotu odpoledne propuštěn na kauci 11 tisíc dolarů. A nejsou to jediné trable, které hollywoodská ikona má. Sužují ho totiž značné finanční problémy, jen na daních dluží údajně 6,2 miliónu dolarů (104 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Nicolas Cage a jeho manželka Alice Kim

Nicolas Cage, který má se svou manželkou pětiletého syna Kal-Ela, měl problémy se zákonem už v loňském prosinci v rumunské Bukurešti. Tam ho natočily kamery před nočním klubem, jak sprostě nahlas urážel další osobu a rušil noční klid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám