Hlavní obsah

Účast Bartošové v SuperStar ohrožena. Má ledvinovou koliku, hájí ji manažer

Novinky, David Zápal
Praha

Kontroverzní popová zpěvačka Iveta Bartošová (45) má sice v neděli vystoupit ve finále SuperStar, zatím to ale vypadá, že jí to zdraví nedovolí. "Iveta má ledvinovou koliku. Situace je vážnější, než jsme mysleli. Nevím, jestli bude moci finále absolvovat," sdělil Novinkám Ivetin manažer Richard Dušák.

Článek

Iveta Bartošová se již v pondělí měla zúčastnit párty svého sponzora, dovozce automobilů Zdeňka Grómana, bez omluvy však nepřijela.

"Raději jsem sám před akcí panu Grómanovi volal a omluvil se za ni. Iveta nebyla k sehnání, nezvedala nikomu telefon. Tušil jsem, že je zle," řekl nám Ivetin manažer.

"Byl jsem velmi naštvaný, ale chápu, že se může stát všelicos," řekl Novinkám Zdeněk Gróman, který Bartošové poskytl k užívání vůz a proto na jeho akcích zpěvačka má povinnost vystoupit.

Manažerovi se s Bartošovou podařilo spojit až ve středu. "Bylo mi řečeno, že má potíže s ledvinami. Samozřejmě chápu, že se s ní veze její pověst a že pro každého to nebude důvěryhodné, ale Iveta sotva mluvila a nemoc mi potvrdila i paní, která ji jezdí ošetřovat," uvedl Richard Dušák.

Kromě nedělní SuperStar se má již v pátek zúčastnit kadeřnické soutěže. "Když to trochu půjde, byl bych rád, aby obě povinnosti splnila, ale uvidíme. Její stav není nejlepší, léčba není otázkou dnů. Snaží se však bojovat," krčí rameny na závěr Dušák.

Nova již dříve upozornila, že v případě neúčasti zpěvačky v nedělním přímém přenosu SuperStar jí hrozí velká pokuta. [celá zpráva]

Zdroj z televize však tvrdí, že pokud Bartošová případně doloží nemoc lékařským potvrzením, bude jí sankce prominuta.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám