Hlavní obsah

Cameron Diazová: Raději se svléknu do naha, než bych zpívala

– Los Angeles

Herečka Cameron Diazová přiznala, že vyluzovat ze svého hrdla zpěv je pro ni příšerným utrpením. Naštěstí před kamerou ji režiséři k ničemu podobnému nenutí. Ve filmu Svatba mého nejlepšího přítele ani nemusela falešný zpěv na karaoke hrát. Stejně otřesně totiž zpívá i ve skutečnosti. A před kamerou se klidně svlékne do naha, jen aby nemusela zpívat.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová

Článek

„Já nezpívám. Nebyla bych schopná dostat ze sebe písničku. Zpívala bych fakt otřesně, lidé by pořád říkali, co se děje? Co to zpívá? Takže zpěv je věc, o kterou se vůbec nepokouším,“ přiznala Cameron.

Blonďatou hollywoodskou hvězdu vždy nejvíce bavil pohyb a sport. Cameron se totiž ráda směje a cítí dobře, čehož jí sport pomáhá dosáhnout. A hodiny tělocviku měla nejraději i ve škole.

„Nebyla jsem dobrou studentkou a ani se netvářila, že jsem. Škola mě nebavila. Ani nevím, jak jsem vůbec prolezla. Byly opravdu chvíle, kdy jsem si sama říkala, jestli jsem vůbec postoupila do dalšího ročníku, protože jsem si nedokázala vzpomenout, že bych někdy vypracovala jediný domácí úkol,“ svěřila Diazová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám