Hlavní obsah

Držitelka TýTý Voldánová ukázala nohy na molu

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Televizní diváci netuší, že moderátorka Jolana Voldánová (42), která díky jejich hlasům získala cenu TýTý, má i skvělou figuru. Když se místo za stolem v Televizních novinách objevila jako modelka na show návrhářky Ivany Jedličky, sklidila obrovský aplaus.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Jolana Voldánová předvedla, že má skvělou postavu a pěkně tvarované nohy

Článek

Moderárka televizních novin Jolana Voldánová je mezi diváky velmi oblíbená. Poslali jí nejvíce hlasů do letošního ročníku ankety TýTý. A to ani nevěděli, že je nejen výborná profesionálka, ale má i záviděníhodnou postavu. "Diváci nás moderátory vlastně znají jen do půl těla," smála se při pochvalách na módní show Voldánová, která zastínila i o generaci mladší modelky.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Jolana Voldánová zavítala do světa modelingu

Voldánová už vzhledem ke své menší výšce nikdy o kariéře v módním průmyslu neuvažovala. Výjimkou jsou přehlídky její dvorní návrhářky Ivany Jedličky. "Jolaně jsem šila černofialové šaty na minulé ceny TýTý, kdy bohužel nevyhrála. Ale róba zaujala, viděla jsem ji vyfocenou ve spoustě časopisů," řekla Novinkám Ivana Jedlička.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Jolana Voldánová s Markétou Hrubešovou pózovaly s návrhářkou Ivanou Jedličkou

Kromě Voldánové se na přehlídce objevila i herečka Markéta Hrubešová, které z publika tleskaly dcera a maminka. "Nikdy bych netušila, že mi může k zrzavým vlasům sedět bordó róba, kterou mi paní návrhářka vybrala," svěřila Hrubešová.

Reklama

Výběr článků

Načítám