Hlavní obsah

Iveta Bartošová v Superstar: Pokud nedorazí, přijdou sankce

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Tvůrci pěvecké show Česko Slovenské Superstar mají nervy ze železa. Jak jinak si vysvětlit, že jako hvězdu nedělního přímého přenosu vybrali problémovou zpěvačku Ivetu Bartošovou. Ta je totiž v posledních letech známá především tím, že neplní své pracovní povinnosti.

Foto: Michaela Feureislová, Novinky

Zvát Ivetu Bartošovou na akci je doslova hazard.

Článek

„Dohodli jsme se jak s Ivetou Bartošovou, tak i s jejím manažerem, že v neděli večer vystoupí v naší show. Jinou variantu připravenou nemáme, protože se spoléháme na profesionalitu paní Bartošové,“ sdělila Novinkám mluvčí soutěže Lucie Juráčková, která tvrdí, že si na Nově nikdo nepřipouští, že by Bartošová nedorazila.

A o tom, že by Bartošová nedorazila, nepřemýšlí ani scénárista akce Libor Bouček. „Já takové věci neřeším. Nemáme náhradní plán, protože si nemyslím, že to je nutné. Máme dohodu, že tam vystoupí a počítáme s tím,“ svěřil se Novinkám Bouček.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Bartošová dostala narozeninovou pusu od exmanžela Pomeje

Vedení soutěže by se mělo ale poradit s pořadateli úterní akce, kde měla Bartošová taktéž vystupovat. Přestože zpěvačka od pořádající společnosti dostala k užívání luxusní vůz, čímž se zavázala, že se zúčastní jejich akcí, svým slibům nedostála. Její manažér Richard Dušák totiž těsně před začátkem akce zavolal pořadateli Zdeňku Grómanovi, kterému oznámil, že Bartošová nedorazí.

Ale ani tyto informace nikoho na Nově nevyvádějí z míry. Pokud ale Bartošová opravdu v neděli již poněkolikáté zklame, dostane pěkně tučný flastr.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Chinaski ve studiu Sono, zleva Štěpán Škoch, Michal Malátný, František Táborský, Otakar Petřina ml. a Ondřej Škoch.

„Máme sepsanou smlouvu, kde jsou vyjmenované podmínky a postihy, kdyby se cokoli stalo. Proto si myslíme, že paní Bartošová dorazí,“ vysvětlila Novinkám Juráčková, která tak naznačila klauzuli o velké pokutě. A ta se jako obvykle v podobných případech bude pohybovat v řádech desítek tisíc korun.

Ale ani přes tyto katastrofální scénáře diváci soutěže o speciálního hosta nepřijdou. Již v pondělí totiž během vyřazovacího kola vystoupí skupina Chinaski, o jejíž účasti nikdo nepochybuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám