Hlavní obsah

Na královské svatbě desetiletí to bude jiskřit, pozváni jsou i expartneři

Novinky, Famous, Jakub Kynčl
Londýn

Svatba prince Williama a Kate Middletonové by mohla být živější, než všichni očekávají. Stačilo by, kdyby se odvázal jeden z bývalých partnerů nastávajícího manželského páru během obřadu a zachoval se nevhodně. Přítomno jich bude hned šest. Potvrdil to královský palác, který těmto lidem rozeslal pozvánky.

Foto: Profimedia.cz

Kate Middletonová a princ William

Článek

Princ William projevil svou šlechtickou velkorysost a na svatbu s Kate Middletonovou pozval své bývalé lásky i expartnery své snoubenky. Celkem jejich sňatku bude přihlížet šest jejich přátel, s nimiž byl každý z nich v minulosti nějak citově zapleten. Podle zdrojů z princova okolí je pozvána také Harryho bývalá přítelkyně Chelsy Davyová.

Mezi hosty jsou jména Rupert Finch – s nímž randila Kate před Williamem na St. Andrews University – a Willem Marx – první láska Middletonové ze střední školy.

Z ženských jmen na seznamu hostů zaujme Arabella Musgraveová, s níž na univerzitě před Kate krátce chodil William, jeho první přítelkyně Rose Farquharová a jeho první platonické lásky Jecca Craigová a urozená herečka Isabella Anstruther-Gough-Calthorpeová.

Chelsy Davyová pak získala prominentní pozvánku na celou svatbu včetně všech soukromých recepcí a večírku. „Jak by tam mohla Chelsy chybět? Je to nejdůležitější žena Harryho života,“ svěřil se přítel prince Harryho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám