Hlavní obsah

Karel Roden ztloustl při natáčení seriálu

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šlachovitá a svalnatá postava herce Karla Rodena (48) se změnila. Vzal první roli v českém seriálu a během 95 natáčecích dnů se téměř nehýbal. "Jen jsem seděl a tloustl," prozradil Roden, jak vznikala jeho role psychiatra v seriálu Terapie.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Karel Rodentočil střídavě Lidice a seriál Terapie

Článek

Natáčení seriálu probíhalo od září do února, během té doby měl Karel Roden jako představitel hlavní role nejvíce natáčecích dnů ze všech. A jako obvykle tak nestihl zimní dovolenou v teplých krajích, o kterou tolik stojí jeho životní družka, herečka Jana Krausová. "Odletět v zimě za teplem je moje velké přání, ale kvůli Karlově práci to nikdy nevyjde," posteskla si.

Foto: ČTK

Karel Roden žije s manželkou Jana Krause Janou a vychovává jejich syna Davida (uprostřed).

Mnohem víc než partnerka si tak Rodena v zimě užily jeho kolegyně ze seriálu. "Byl úžasný zážitek s ním hrát. Moje postava je sportovkyně se sebevražednými sklony, takže je na terapii jako doma," řekla Novinkám herečka Michaela Doubravová, která prošla už seriálem Ordinace v růžové zahradě. "Potkala jsem se i s dalšími skvělými herečkami jako jsou Aňa Geislerová nebo Kamila Magálová, což je pro mne skvělá zkušenost," dodala Doubravová, která herectví studuje.

Sám Roden svoji práci komentoval lakonicky: "Sedím a tloustnu." Žádné adrenalinové zážitky totiž divák od děje, který se odehrává především v ordinaci, čekat nemůže. Seriál začne v říjnu vysílat kanál HBO. "Ale myslím, že by se měl objevit i v kinech," upřesnila Michaela Doubravová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám