Hlavní obsah

Lady Gaga při koncertě spadla z klavíru, zradily ji obří podpatky

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Houston

Současná hvězda populární hudby Lady Gaga by se měla zamyslet, zda by nebylo na místě pořídit si boty s o něco nižšími podpatky alespoň na koncerty. Během pondělního vystoupení v americkém Houstonu ji zradily právě ve chvíli, kdy stála jednou nohou na hořícím klavíru a druhou na židličce. Zpěvačce se zvrtla noha a následoval pořádný pád, po němž Gaga skončila na zemi s nohama ve vzduchu.

Článek

Diva je však profesionálka každým coulem, dokonce i během pádu měla u rtů mikrofon a snažila se zpívat. Nakonec skončila na zádech s hlavou pod klavírem a i tam ze sebe vydala několik tónů. Před mnohatisícovým publikem se však rychle „zmátořila“ a píseň You and I dozpívala, jakoby se nic nestalo.

Videozáznam pádu pořídil na svůj mobilní telefon osmnáctiletý fanoušek Eric Souknary. Řekl, že k události došlo zhruba v polovině show. „Byla dost vysoko a vypadalo to vážně děsivě. Všichni jsme to viděli a nemyslím si, že by se kdokoli zlobil, kdyby odešla z pódia a nechala se ošetřit. Ale ona byla skutečná profesionálka a koncert dokončila. Bylo opravdu úžasné ji vidět,“ rozplýval se nad svým idolem mladík.

Pondělní vystoupení bylo součástí koncertního turné Monster’s Ball Tour, v jehož rámci se zpěvačka loni 17. listopadu představila v pražské O2 areně i českým fanouškům.

Reklama

Výběr článků

Načítám