Hlavní obsah

Lucie Bílá získala cenu za milión prodaných alb a dementovala zásnuby

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Zpěvačka Lucie Bílá má za sebou narozeninový koncert v pražské Lucerně. A podle jejích slov to byla jedna z nejlepších akcí, která za svou kariéru zažila. Nejenže jí v pátek večer tleskala plná Lucerna několik minut ve stoje, navíc dostala křišťálovou cenu za prvních milión prodaných alb.

Článek

„Byl to neuvěřitelný koncert, ze kterého se nemůžu vzpamatovat. Byl pro mě výjimečný. Plná Lucerna fanoušků a přátel, kteří mi po celý večer gratulovali,“ svěřila se Novinkám zpěvačka, kterou ale asi nejvíc překvapila jedna z jejich přítomných fanynek. Ta se totiž v průběhu koncertu rozeběhla za zpěvačkou, vytrhla jí mikrofon z ruky a vyburcovala celou Lucernu, která pak Bílé zazpívala k narozeninám.

„Nevím, co k té slečně říct. Bylo to velké překvapení, ale milé,“ pokračovala Bílá, která v Lucerně pokřtila i své platinové album a DVD Duety naBílo. A kmotrem se jí stal rocker Petr Janda.

„Bylo mi ctí Lucce pokřtít album. Lidi si mě jako kmotra zvou, protože si myslí, že věhlasné jméno jím prodá víc desek. Lucka si mě pozvala, i když to nemá zapotřebí,“ nechal se slyšet Janda, který se stal prorokem večera. Bílá totiž posléze od ředitele hudebního nakladatelství EMI Vladimíra Kočandrleho dostala křišťálovou cenu za prvních milión prodaných alb.

„Byl to pro mě velký šok. Nečekala jsem ani křišťálové CD za milión prodaných alb, ani to nádherné srdce, které se v závěru koncertu sneslo ze stropu. By to dárek pro mě,“ dodala zpěvačka, která musela ale i dementovat zprávy o svém zasnoubení. A ty vyvolal nový prstýnek na jejím prstu.

„Je to jen prstýnek k narozeninám. Ten není zásnubní,“ vysvětlila Bílá, která přestože měla narozeniny už ve čtvrtek, je s rodinou slavila až v sobotu.

„Měla jsem krásnou oslavu. Dali jsme si každý kus toho překrásného dortu, který jsem dostala na koncertě, a přesto tři čtvrtě zbylo. Tak jsem se rozdělila se všemi kamarády z Otvovic,“ svěřila se Bílá, která prozradila, co dostala od svého partnera Petra Makovičky.

„Petr mi věnoval jízdní kolo. Nádherné. Vzhledem k tomu, že jsem tak málo v přírodě a na vzduchu, je to dar největší. Už máme i vymyšleno, kam budeme spolu jezdit na výlety. Naposledy jsem ale na kole jezdila s Filipem, když byl malý. Teď jsem na něm pár let nejezdila. To ale nevadí. Mám moc ráda Otvovice i celé okolí a miluju Český ráj a nechci ho vidět jen z auta. Vše si projedu na kole,“ ukončila zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám