Hlavní obsah

Manželka Krampola šokuje: psa nechá obarvit a nalakovat mu drápky

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Manželka Jiřího Krampola Hana chce pro svého yorkšírského teriéra Žanetku veškerý komfort. Protože jí zesvětlala srst, chystá se s ní na barvu a na léto mu bude také lakovat barevně drápky.

Článek

"Chystám se s Žanetkou na řadu kosmetických procedur. Čeká ji voňavá koupel a nechám jí nalakovat barevně drápky, aby to měla na léto pěkný. Protože je málo stříbrná a hlavičku má málo blonďatou, nechám ji u kadeřnice obarvit. Hlavičku víc na blond a tělíčko zase víc do stříbrna," řekla Novinkám Krampolová.

Yorkšírského teriéra mají s manželem tři roky. "Jirka Žanetku dostal k sedmdesátým narozeninám. Nedáme na ni dopustit, je to miláček rodiny," říká manželka populárního herce.

Za sebou má už i práci modelky. "Žanetce patří v kalendáři, který nafotil se známými osobnostmi Jakub Ludvík, měsíc březen. Pózuje tam v krásném župánku, který jsme jí hned pořídili domů, " dodala Krampolová na výročí psího salonu Richie, kde se jí pravidelně o pejska starají.

Na bahenní zábal zde objednal svého psího miláčka FeeBee Martin Pošta, ostříhat svého jezevčíka Aidu dorazila Petra Černocká. "Můj muž vyžaduje u psa poněkud zanedbaný vzhled. Ještě mám povoleno, že mu můžu nechávat zastřihávat tlapky, ale jakmile bychom mu chtěli sáhnout na hlavu, zešílel by. Má rád, když je zarostlý pankáč," dodala s úsměvem Černocká.

Reklama

Výběr článků

Načítám