Hlavní obsah

Matka porodila všechny své tři děti v 7:43, každé v jiném roce

Novinky, Dagmar Plecháčová
Oldham

Angličanka Lowri Dearsleyová z hrabství Velký Manchester snad musí své porody řídit podle hodinek, jelikož šance, že se všechny její tři děti narodí ve stejný čas, je prý jedna ku několika miliónům. Jí se to však podařilo a dvě dcery i nejmladšího syna porodila pokaždé v 7:43 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Lowri Dearsleyová se svými dcerami Ellou a Evie a nejmladším synkem Harrisonem

Článek

Nejstarší Ella se narodila 10. října 2005, o dva roky později 26. prosince přišla na svět Evie a letos 20. ledna Angličanka porodila syna Harrisona.

Její manžel Matt uvedl, že čísla 7, 4 a 3 pro ně dřív neměly žádný zvláštní význam, ale poté, co se všechny jejich milované děti narodily v tento čas, rozhodli se oba nechat si je vytetovat na své paže jako vzpomínku.

„Bylo to úžasné, jelikož při posledním porodu v nemocnici všichni věděli o času, kdy se dcery narodily. Lékaři mi 19. ledna kolem páté hodiny odpoledne vyvolávali porod, Harrison se nakonec narodil až po 14 hodinách. Matt najednou vykřikl ‚bože můj, nemůžu tomu uvěřit, je 7:41‘ a o dvě minuty později byl Harrison na světě,“ vyprávěla Dearsleyová.

Foto: Profimedia.cz

Všechny tyto tři usměvavé děti se mamince narodily v 7:43 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Spokojená maminka drží Harrisona, vlevo pětiletá Ella, vpravo tříletá Evie.

„Byla jsem jako nějaká celebrita, všichni okolo o tom mluvili a já jen sestře řekla, jak je škoda, že jsme si na to nevsadily,“ pokračovala trojnásobná maminka, která si s manželem neváhala šťastnými čísly v psané podobě ozdobit paži.

Foto: Profimedia.cz

Malý Harrison netrhal partu, narodil se ve stejný čas jako jeho dvě starší sestry.

„Když lidé vidí moje tetování, ptají se, co to má znamenat a když jim to řeknu, nemohou tomu uvěřit,“ konstatoval Matt Dearsley.

Foto: Profimedia.cz

Lowri Dearsleyová s manželem Mattem si nechali na ruce vytetovat šťastná čísla narození jejich tří dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám