Hlavní obsah

Američan potetoval svého dvouletého syna

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Pyšný otec Eugene Ashley z americké Georgie zřejmě chtěl na svém synovi napořád zanechat něco ze sebe. Na rameno mu před více než rokem vytetoval zkratku slov „Daddy’s Boy“ (taťkův kluk). Iniciály DB tak nyní „zdobí“ kůži teprve tříletého chlapce. Muž byl za tento čin náležitě potrestán. Nejen, že dostal roční podmínku a pokutu, ale především mu bylo následně zakázáno se se synem stýkat.

Článek

Šestadvacetiletý Ashley se přiznal, že svého syna na rameni opravdu tetoval, ale že byl tehdy opilý a nepamatuje si to. Na tetování se přišlo až poté, co do domu rodiny dorazily sociální pracovnice. Ty na místo zavítaly po upozornění sousedů, že v domě žijí děti ve špatných podmínkách. Spolu s Eugnem Ashleym v domě bydlela jeho žena Amy a celkem čtyři děti.

Podle následných informací soudu bylo dítě tetováno v roce 2009. Policie muže zadržela a obvinila z poskytnutí tetování osobě mladší 18 let.

Chlapcova matka Amy uvedla, jak se o celé věci dozvěděla: „Syn ke mně běžel a říká ‚Mami, mám tetování!‘ a já na to odpověděla: ‚Ano? A dá se to umýt?‘ a on na to odvětil: ‚Ne, je opravdové‘!“

„Pro to, co udělal, neexistuje žádná omluva. Přála bych si, aby to neudělal," dodala Amy Ashleyová.

O dítě se nyní stará jeho strýc, který je přesvědčen, že by obviněna měla být i matka malého Matthewa, jelikož se to po dlouhé měsíce snažila skrývat. Strýc však zároveň uvedl, že do tohoto incidentu se domníval, že je Eugene Ashley dobrým otcem. Pracoval 12 - 16 hodin denně, děti krmil, koupal, uspával je. Muž přitom není chlapcův biologický otec, dítě adoptoval jako miminko poté, co si vzal jeho matku.

Reklama

Výběr článků

Načítám