Hlavní obsah

Slovenka draží své panenství, vyvolávací cena je milión korun

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Ve světě se už objevilo několik případů, kdy dívky nabízely panenství na internetu. Televize Joj odhalila první Slovenku, která se pokouší o totéž. Jmenuje se Nikol a je jí 18 let. Nabízí své panenství v dražbě za vyvolávací cenu 40 tisíc eur (v přepočtu asi 980 tisíc korun).

Článek

„Žijeme těžce. Otec tragicky zemřel, bratr je nemocný, bydlíme v podnájmu. Chtěla bych si přilepšit vlastním panenstvím,“ líčí Nikol situaci rodiny.

Připouští, že ji inspirovaly podobné případy v zahraničí. „Vyvolávací cena je 40 tisíc eur. Zastavila bych to při částce 160 tisíc eur,“ říká otevřeně.

Nikol počítá s tím, že se jí ozvou zájemci především ze zahraničí. „Na Slovensku nejsou až tak bohatí lidé,“ uvedla.

Nikol by chtěla ztratit panenství romantickým způsobem. „Muž, který se přihlásí, by měl být sympatický, chápavý a romantický,“ dodala.

Peníze chce na účet, následně by přišla o panenství a až poté by mohla peníze z účtu vybrat. „Podmínkou je, aby se to uskutečnilo, až budou peníze na účtu,“ řekla.

Reklama

Výběr článků

Načítám