Hlavní obsah

Časopis vyvěsil na úřadu práce nabídku "testovače světových pláží"

Novinky, Dagmar Plecháčová
Stockholm

Na švédském úřadu práce se před pár dny objevila skutečná nabídka snů. Švédský lifestylový magazín pro ženy Amelia totiž hledá „plážového testovače“, neboli osobu, která by měla za úkol hodnotit přímořská letoviska po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Takhle nějak by mohl vypadat typický pracovní den plážových testovačů.

Článek

Mezi povinnosti vyvoleného adepta bude přitom patřit nejen válení se na lehátku, hodnocení kvality pláží a čistoty mořské vody, ale také například pití vína a koktejlů v místních barech, posuzování kvality hotelových služeb jako jsou masáže či wellness, čtení knih na pláži, chození po výletech a další typicky dovolenkové radosti.

Od plážových testovačů se očekává, že stráví celkem čtyři týdny na čtyřech různých místech po celém světě. Vybraní adepti si tak budou moci užívat například na Korsice či v Kapském městě a poté na dalších dvou blíže nespecifikovaných místech v Asii. Jediné, co budou dělat, je poskytovat reference z každého z lukrativních přímořských letovisek.

Požadavky na kandidáty jsou přitom velice nenáročné, stačí umět plavat, být ochoten pracovat do noci, tedy respektive vychutnávat si večery v některé z místních restaurací, umět relaxovat a nic nedělat po celou dobu pobytu.

„Odezva byla obrovská, nabídku jsme vyvěsili před pár hodinami a už jsme obdrželi stovky odpovědí,“ uvedla krátce po uveřejnění inzerátu šéfredaktorka magazínu Asa Lundegardová.

Reklama

Výběr článků

Načítám