Hlavní obsah

Roman Skamene je maskot českých alkoholiků

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Roman Skamene (56) se v poslední době v médiích objevuje pouze na fotkách, kde je pod vlivem alkoholu. "Piju stejně jako devadesát procent Čechů, tak mě mohou brát jako svého maskota," řekl Novinkám herec.

Článek

Roman Skamene se umí sklenky pořádně chytnout, ale tvrdí, že s pitím problémy nemá. A to přestože ho kvůli němu vyhodil i Luděk Sobota ze svého Směšného divadla. "Sice nikde v divadle nehraju, ale uživím se. Jezdím na zájezdy, moderuju," upřesnil Skamene. A to, že se občas napije? "Podle odborníků je alkoholik každý, kdo si dá jedno pivo. A já jsem takový maskot českých alkoholiků," míní herec.

Skamene se nedávno odstěhoval z prostorného bytu v pražském Podolí na sídliště na okraji města. Tvrdí ale, že to nebylo kvůli tomu, že by mu chyběly peníze. "V Podolí teď bydlí dcera s manželem," vysvětlil. "Nám s manželkou menší byt stačí," vyvrátil zároveň spekulace o tom, že by se měl rozvádět.

Herec věří, že pro něj momentálně nastávají lepší časy. "V létě by se mělo začít točit pokračování filmu Bony a klid. Mají se v něm objevit všichni, kdo hráli v jedničce před více než dvaceti lety. A pak mám ještě jednu nabídku," upřesnil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám