Hlavní obsah

Heidi Klumovou při vyhlašování cen kompletně osprchoval zelený sliz

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Topmodelka Heidi Klumová již několikrát předvedla, že nezkazí žádnou legraci. Tentokrát však musela ustát opravdu nepříjemnou situaci. Při sobotním slavnostním vyhlašování nejoblíbenější herečky dětského televizního kanálu Nickelodean se po otevření obálky na Klumovou vychrlil gejzír svítivě zeleného slizu. Ten měla modelka nejen po celém těle, ale i na obličeji.

Článek

Fontány slizu se zakrátko vychrlily i na další hvězdy, které se na vyhlašování cen Nickelodean‘s Kids Awards objevily. Ušetření nezůstali například herci Jim Carey či Jack Black. Slizu se však nakonec nevyhnuly ani přítomné děti v prvních řadách u pódia, které skončily pod palbou svítivě zelené tekutiny doslova zlité od hlavy až k patě.

Každoroční udílení cen nejoblíbenějším pořadům a osobnostem dětské televize Nickelodean je devadesátiminutový živý přenos, kterého se každoročně účastní řada celebrit. Malí diváci dětského kanálu si sami vyberou své favority, kteří získají cenu v podobě sošky vzducholodě.

Na letošním vyhlašování se objevili například zpěvák skupiny Aerosmith Steven Tyler, rapper Snoop Dog, herec Eddie Murphy, kráska Kim Kardashianová nebo Paris Hiltonová.

Heidi se nebojí svléknout před kamerou

Modelka a manželka zpěváka Seala Heidi Klumová se před televizními kamerami dostala do svízelné situace již několikrát. V populární talk show Ellen Degeneresové se před dvěma lety svlékla z šatů, které moderátorka chtěla věnovat na charitu. [celá zpráva]

Na letošním večírku po předávání filmových Oscarů si Heidi svlékla kalhotky a poslala je jako dáreček moderátorovi Jay Lenovi. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám