Hlavní obsah

Kristýna Leichtová: Přítel na mě hrozně žárlí

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Mladičká herečka Kristýna Leichtová je šťastně zamilovaná. Přestože se s expřítelem Štěpánem Benonim rozešla teprve ke konci minulého roku, už několik měsíců bydlí se svým novým partnerem, hercem Filipem Kaňkovským.

Článek

„Ano, s Filipem už bydlíme spolu. Jsem šťastná,“ svěřila se Novinkám Leichtová, která bojuje jen s jedním faktorem. A to s Filipovou chorobnou žárlivostí.

„Strašně moc na mě žárlí. Někdy je to neúnosné, ale já si nemůžu moc stěžovat. Já taky nejsem jedna z nejtolerantnějších. Kdysi jsem tolik nežárlila, jako nyní,“ svěřila se herečka, která nemůže přespávat ani u kamarádek.

„Kdybych byla někde s kamarádkami a přespala u některé z nich, Filip by se asi zbláznil. Já ho ale chápu, také by se mi to nelíbilo,“ dodala Leichtová, která se zúčastnila natáčení nového pořadu televize Prima Máš minutu, který moderuje duo Michal Suchánek a Richard Genzer.

A přestože se zpočátku jednotlivým soutěžním disciplínám smála, posléze sama uznala, že to není tak snadné, jak to vypadá z hlediště.

„Nikdy bych se do podobné soutěže nepřihlásila. Já ráda vyhrávám, a když jsem si vyzkoušela některé disciplíny a zjistila, že mi nejde nic, tak jsem pochopila, že na to nemám vlohy,“ přiznala sebekriticky herečka, kterou doprovázeli její herečtí kolegové z primáckého seriálu Cesty domů Martin Písařík a Petra Horváthová. A i oni na tom byli se zručnosti podobně jako Leichtová. Z pěti přichystaných úkolu splnili každý jen dva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám