Hlavní obsah

Tři sestry porodily během tří dní tři dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minneapolis

Manželům Mikovi a Joan Bendovým z Minnesoty se během pouhých tří dní rozrostla rodina o tři nové členy. Jejich tři dcery totiž porodily v rozpětí tří dní tři potomky. Všechny tři sestry přitom přivedly na svět dcery, rodily přitom v pořadí od nejstarší po nejmladší.

Foto: Profimedia.cz

Sestry rodily v pořadí od nejstarší po nejmladší. Ilustrační foto

Článek

Jako první na svět přivedla dítě nejstarší ze sester třicetiletá Katie Larsonová a to 14. března, kdy porodila dceru MaKennu. Rodila už podruhé, doma má jednoletou Alexu.

Hned druhého dne o rok mladší Michel Orthová přivedla na svět holčičku Taylor, rodila rovněž podruhé, má doma již dvouletého Camerona.

A 16. března konečně porodila i třetí ze sester, mladší identické dvojče Michele Orthové, devětadvacetiletá Melissa Valenová. Ta porodila sestru Lylu sedmileté dceři Faith a dvouletému Jakobovi.

Bydlí daleko od sebe

Sestry spolu nežijí a nebydlí nijak blízko u sebe, Katie přebývá v Minneapolisu, Michele v Otsegu a Melissa v Albertville, takže se porodem nemohly nijak ovlivňovat.

Sestry rodily od nejstarší po nejmladší, den po dni, a přivedly na svět dívky, jejichž váha a délka má podle porodních údajů od nejstarší po nejmladší rovněž sestupnou tendenci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám