Hlavní obsah

Manželství Petra Koláře prochází zkouškou, paparazzi ho načapali s milenkou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Petr Kolář se nechal nachytat fotografy v průběhu milostných her s prodavačkou vstupenek z Divadla Hybernia Lenkou Chlupáčovou. Kolář je přitom už přes osm let ženatý a se svou ženou Zuzanou má dva syny.

Foto: ČTK

Petr Kolář

Článek

Petra Koláře, který v současnosti hraje hlavně v muzikálu Michala Davida Kat Mydlář, sledovali paparazzi týdeníku SuperSpy přímo z divadla. Už tam naložil do svého terénního vozu i dvaadvacetiletou prodavačku lístků Lenku. Společnou cestu k domovu si prodloužili zhruba hodinovou zastávkou na odlehlé cestě, kde se věnovali milostným hrátkám. Ty ovšem přítomní fotografové velmi detailně zmapovali.

Následně zpěvák odvezl svou mladou milenku do jejího bytu a sám odjel do svého domu kousek za Prahou. Ani jeden z aktérů celé kauzy se zatím k fotografiím nevyjádřil. Petr Kolář nezvedá telefony a nereaguje ani na zaslané textové zprávy. "K fotografiím se nebudeme vůbec vyjadřovat," řekla Novinkám manažerka zpěváka Lucie Nykodýmová. Žádné stanovisko zatím nevydala ani podváděná Zuzana Kolářová.

V nedávných měsících byl podobným způsobem z nevěry usvědčen například zpěvák Matěj Homola nebo herec Miroslav Etzler. Zatímco Dara Rolins se po zveřejnění snímků s Homolou okamžitě rozešla, Vilma Cibulková nevěrného Etzlera nejprve vyhodila z domu, ale podle posledních zpráv mu nakonec odpustila a pár je dál spolu.

Reklama

Výběr článků

Načítám