Hlavní obsah

Jaro Slávik: Fanynky mne stále zvou na kafe

– Praha
Novinky, efk

Hudební producent Jaro Slávik (36) se proslavil po boku Lucie Bílé a Jana Krause jako porotce talentové show Česko-Slovensko má talent. V té době také získal urostlý Slovák pěknou řádku ctitelek. A ty ho neopustily ani měsíce po konci pořadu.

Článek

„Je pravda, že na ulici mne stále někdo poznává a pořád od různých dam dostávám různé nabídky. Ale myslím si, že čím déle bude po konci té talentové soutěže, tak těch nabídek bude ubývat,“ říká s úsměvem Slávik.

Ten teď se zájmem sleduje hlavně televizní soutěž Česko-Slovenská SuperStar, kterou na rozdíl od „jeho“ Talentu na Primě vysílá konkurenční Nova.

„V letošním ročníku je opravdu nevšední sbírka hudebních talentů, a i proto jsem rád, že se mi podařilo získat práva na zastupování letošních finalistů téhle soutěže. Věřím, že je tam opravdu několik hlasů, které mají šanci na velkou kariéru,“ říká producent, který objevil například Ruslanu a spolupracoval i s Madonnou.

Vedle toho ale Slávik hledá talenty i mezi hudebníky, kteří se rozhodli nejít cestou televizních talentových soutěží. „Ptáte se mě na můj poslední hudební objev? Tak říkám skupina Popcorn Drama a jejich nový singl Tak fajn. Podílel se na něm i slavný Ivan Tásler ze skupiny IMT Smile a tuhle písničku už nemůžu několik dní dostat z hlavy,“ říká Slávik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám