Hlavní obsah

Sámer Issa zahání žal z nešťastné lásky nakupováním

Novinky, David Zápal
Praha

Zpěvák Sámer Issa (25) těžce nese rozchod s dlouholetou partnerkou Pavlínou Dubnou. Ta ho nedávno pustila k vodě a Sámer to ještě nerozdýchal. "Pracovně spolu fungujeme dál, ale v osobní rovině to teď mezi námi je na bodu mrazu. Šance, že bychom spolu znovu něco měli, je nulová," přiznal Novinkám Issa.

Článek

Zatímco někteří muži hledají po rozchodu útěchu v alkoholu, Sámer Issa utrácí. A to doslova desetisíce.

"Nakoupil jsem si spoustu věcí na sebe, a protože pár mých kamarádek čeká miminko, byl jsem se podívat i v obchodě s dětským oblečením. Vlastní dítě ale vážně nečekám. Nemám ani s kým," svěřil se Issa.

S Dubnou se ještě minulý týden objevili na charitativním freestyle z.u.m.b.a. maratonu choreografa Petra Kříže a vypadali jako dvě hrdličky. [celá zpráva]

"Pavlína přiletěla jen kvůli splnění některých závazků. Máme nasmlouvanou práci na půl roku dopředu a ta se musí dodržet stůj co stůj. Pavlína to ví a snaží se. Stejně pak ale po práci zase zmizela někde v Německu," krčí rameny zpěvák.

Issa se nedávno začal výrazně angažovat v charitě. 21. dubna spolu s dalšími osobnostmi představí projekt, díky němuž získá několik studentů čtyřleté stipendium na vybrané české či zahraniční škole. "Pomáhat je nejen povinností všech v showbyznysu, mě to navíc ještě neuvěřitelně baví," dodal Sámer Issa. Ve čtvrtek v jednom nejmenovaném klubu v centru Prahy vydražil na podporu Klokánku obrazy za sto tisíc korun.

Nyní se už chystá za prací do Moskvy. "Vystupovat v zahraničí mě nesmírně baví. Navíc je to výborně placené," dodává na závěr Issa.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám