Hlavní obsah

Anglickou rodinu terorizuje v jejich domě poltergeist, děti se léčí u psychologa

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Coventry

Zahraniční média v úterý informovala o hororovém domě v anglickém Coventry, ve kterém bydlí rodina Manningových. Matka Lisa se svými dvěma dětmi, jedenáctiletou Ellie a šestiletým Jaydonem, shodně tvrdí, že v jejich příbytku straší poltergeist. Nábytek a věci v domě se prý samovolně přesouvají a pohybují.

Článek

Průkazným materiálem, že se v jejich domě děje, má být videozáznam, který pořídil Lisin partner pomocí kamery umístěné v ložnici.

Na záběrech se nejdřív otevřou dveře skříně a po chvilce se začne po pokoji pohybovat židle. Mnozí jsou však z takového důkazu přinejmenším rozpačití. Zorné pole kamery například vůbec nezabírá spodní část židle, se kterou je tak možné poměrně snadno manipulovat, aniž by to bylo z nahrávky zřejmé.

Manningová si však jednoznačně stojí za svým a tvrdí, že se jim někdy vznáší ve vzduchu například popelník, jednou také prý přišli domů a našli jejich psa, jak nehybně leží pod schody s vážným zraněním. Veterinář tehdy řekl, že to vypadalo, jako kdyby jejich zvířecího miláčka, který později zemřel, někdo tlačil násilím dolů po schodech.

Ani kněz rodině nedoporučuje v domě dál setrvávat

Rodině se v současnosti snaží pomoci bytová asociace WhiteFriars, jejíž členové nahrávku viděli a nyní dělají vše pro to, aby se rodina mohla z „domu hrůzy“ co nejdříve přestěhovat. Lisa Manningová si dokonce do domu pozvala kněze, aby jim od zlých duchů pomohl.

Matka také musí chodit se svou dcerou na toaletu nebo do vany, jelikož se dívka bojí chodit sama. Děti jsou údajně poslední dobou ve fázi, že musejí chodit k psychologovi.

„Bojím se jít domů ze školy a nemám ráda, když jdu do horního patra sama,“ přiznala Ellie. Samotný kněz doporučil rodině, aby v domě nezůstávala, že je to skutečně dům hrůzy.

Reklama

Výběr článků

Načítám