Hlavní obsah

Lindsay Lohanová se vzdala příjmení kvůli násilnickému otci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herečka Lindsay Lohanová není žádným svatouškem, se zákony se potýká každou chvíli. Nepřenese přes srdce ale násilí páchané na ženách, kterého se dopustil její otec Michael. A proto se po dohodě s matkou a sestrou rozhodla, že se vzdají otcova příjmení Lohan. Čtyřiadvacetiletá herečka bude od nynějška známá pouze jako Lindsay.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová se svou matkou Dinou.

Článek

„Lindsay se vzdává příjmení Lohanová a bude vystupovat jen pod svým křestním jménem Lindsay. K tomu já a mladší dcera Ali změníme svá příjmení a vezmeme si moje rodné příjmení Sullivanová,“ potvrdila matka Dina.

Hereččin tiskový zástupce potvrdil, že k tomuto kroku vedlo zatčení a obvinění Michaela Lohana, který surově zbil svoji přítelkyni.

Foto: Profimedia.cz

Otec Lindsay Michael Lohan.

„Spousta významných lidí v show byznysu je známá pouze pod křestním jménem. Podívejte se třeba na Oprah či Beyoncé. Teď na ten seznam můžete přidat Lindsay… Nikdo v rodině nechce mít nic společného s Lindsayiným otcem a to platí i na jeho příjmení,“ dodal zdroj blízký Lindsay.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám