Hlavní obsah

Žárlivý otec nepřál lásce své dcery, jejího milence vykastroval

– Bielefeld

Milostný románek sedmnáctileté dívky s osmapadesátiletým Němcem skončil hrůzostrašně. Láska páru, který dělily dvě generace, trvala jen půl roku. Pak rázně zakročil dívčin otec a postaršího milence své dcery zbavil mužství. O kauze, která zahýbala veřejností v zemi západních sousedů, informoval server welt.de.

Foto: Profimedia.cz

Vztah své mladé dcery s osmapadesátiletým mužem nepřenesl přes srdce její otec, muže vykastroval. Ilustrační foto

Článek

Sedmačtyřicetiletý muž nesnesl pomyšlení na to, že jeho dcera odevzdává své srdce i vnady muži, který by, vzhledem k věkovému rozdílu, mohl být jejím dědečkem. Nepomohly domluvy ani hrozby.

"Proto rozhořčený otec vyzval policii, aby proti vilnému osmapadesátníkovi zakročila z moci úřední. Ale neuspěl. Strážci zákona mu k jeho značné nelibosti sdělili, že milostný poměr jeho dcerky s mužem před důchodem není trestný, pokud ji její amant k sexu nenutí, nebo jí za něj neplatí. A nic z toho se opravdu nedělo," konstatuje server.

Milence spoutali a zbavili jej mužství

A tak rozběsněný rodič vyrazil spolu se dvěma komplici 2. listopadu loňského roku na trestnou výpravu. Vnikli do svůdcova bytu, spoutali ho ocelovými želízky a lepicí páskou a poté mu dívčin otec vlastnoručně odřízl - podle obžaloby buď nožem, nebo skalpelem - obě varlata.

Ve středu 30. března usedne mstivý otec na lavici obžalovaných před Zemským soudem v Bielefeldu. S velkou pravděpodobností si tam vyslechne rozsudek, který ho jako pachatele závažných trestných činů - omezování osobní svobody a úmyslného těžkého ublížení na zdraví - pošle na několik let za mříže.

Reklama

Výběr článků

Načítám