Hlavní obsah

Suchánek s Genzerem natáčejí nový pořad Máš minutu!

– Praha
Novinky, David Zápal

V pondělí začala dvojice Michal Suchánek (45) a Richard Genzer (44) natáčet nový pořad televize Prima Máš minutu! Formát, který slaví úspěchy v šestnácti zemích světa, prověřuje soutěžící z lidu v hbitosti a šikovnosti.

Článek

"Konečně tu bude show, při které si budou moci diváci doma u obrazovek zkusit stejné věci, jako soutěžící před kamerou," pochvaluje si Suchánek.

"Doteď tu byly soutěže, které vyžadovaly pěvecký talent, nebo si soutěžící museli něco zapamatovat. Ti naši mohou předvést jiným způsobem, co v nich je," prozradil Novinkám Michal Suchánek v pauze mezi natáčením.

Spolu s kolegou Genzerem přestoupili z Novy na Primu a moderování Máš minutu! vzali paradoxně především kvůli podpoře svého dalšího pořadu Partička. "Je potřeba, aby Partička nabrala dobrá čísla ve sledovanosti, tak snad pomůže, když nás diváci uvidí i v soutěžním pořadu. Navíc nás to ale baví," dodal Suchánek.

Poprvé se pořad, který se v originále jmenuje Minute to win, objeví na Primě v neděli 10. dubna od 20 hodin. Soutěžící budou postupně bojovat v deseti různých disciplínách. Budou mít tři životy a čím více disciplín pokoří, tím více peněz si odnesou. Nejvyšší částkou je milión korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám