Hlavní obsah

Miss Kolářová se po exotické svatbě vrhla na úpravu hnízdečka lásky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vicemiss 2006 Bára Kolářová řekla "ano" svému dlouholetému partnerovi začátkem roku na exotickém Mauriciu. Letos slaví pár deset let svého vztahu a kromě sňatku se novomanželé rozhodli pro další větší krok v jejich životě. Bára a Přemek se vrhli do rekonstrukce a úprav svého hnízdečka lásky.

Článek

„Letos jsme s Přemkem slavili společných deset let. Bydlet jsme spolu začali až po mé účasti v soutěži Česká Miss, právě ta nám umožnila společné bydlení. Vyhrála jsem tehdy roční pronájem bytu a pak už jsme si koupili vlastní hnízdečko,“ vzpomíná Kolářová na společné začátky s manželem Přemkem Vidou.

Po pěti letech v novém bytě se s manželem rozhodli udělat pořádnou rekonstrukci. Za výměnu podlahy prý může jejich pejsek.

„S Přemkem jsme se dohodli, že se po svatbě vrhneme do úprav v bytě a naše bydlení si ještě zútulníme. Celkem velký podíl na tom má i náš pejsek Sidík, který strašně rád běhá po bytě a všude nám už zvládl poškrábat podlahu. Proto jsme se rozhodli i pro výměnu podlahy, “ vysvětluje Bára.

„Moc ráda listuji nejrůznějšími časopisy o bydlení a hledám inspiraci. Chtěla jsem něco odolného a přitom moderního a hezkého, abychom měli bydlení co nejhezčí a současně na podlaze nebylo řádění pejska vidět. V jednom showroomu jsem přesně takovou podlahu našla. A teď v rekonstrukci pokračuju dál,“ dodala Kolářová.

Miminko prý s manželem zatím neplánují. "Ještě je čas," dodala půvabná modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám