Hlavní obsah

Dvaadevadesátiletou stařenku odmítl políbit soused, vystřílela mu okna

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fort McCoy

Dvaadevadesátiletá dáma z floridského Fort McCoy zřejmě neunesla odmítnutí od svého o 39 let mladšího souseda, který ji nechtěl políbit. Žena požehnaného věku Helen Staudingerová se však po takové potupě natolik rozlítila, že vzala svou poloautomatickou pistoli a vystřílela „nevděčnému“ muži několik kulek do domu, oken a na jeho auto.

Článek

Staudingerová sice na první pohled vypadá, že by ani mouše neublížila, evidentně se však dokáže ještě pěkně rozčílit. Častou pomoc od třiapadesátiletého Dwighta Bettnera si poté, co se před půl rokem přistěhoval do pronajatého sousedního domu, zřejmě stařenka vysvětlovala poněkud jinak. „Odnesl jsem jí několikrát odpadky do popelnice a pomohl s takovými sousedskými věcmi. Myslím, že si to ale přebrala trochu jinak,“ řekl Bettner.

Ten také policii sdělil, že mu stařenka již dříve řekla, že ho zastřelí, když jí pověděl o své přítelkyni, ale to muž nejdřív vnímal jako legraci a sousedčin svérázný projev náklonnosti. Celá věc však vyvrcholila v pondělí, když Staudingerová přišla do jeho domu a dlouho se neměla k odchodu. Poté mu řekla: "Předtím než odejdu, chci políbit!"

Střela málem trefila souseda do hlavy

To Bettner odmítl a raději jí navrhl, že by někdy mohli jít společně na výlet. O to ale žena zřejmě vůbec nestála a odmítnutí se jí dotklo natolik, že za chvíli už Bettner uslyšel jen výstřely do svého domu a do oken. „Kdybych měl hlavu jen o kousek dál, pravděpodobně by mě střelila do zátylku,“ řekl dodnes udivený Američan. Sousedka mu zároveň střílela i na jeho milované Mitsubishi 3000GT.

Žena byla obviněna z pokusu o úmyslné ublížení na zdraví za použití střelné zbraně, ale Bettner podle svých slov už nemá zapotřebí další stres nebo nějaké hádky a chystá se přestěhovat někam, kde bude mít větší klid.

Reklama

Výběr článků

Načítám