Hlavní obsah

Kate Mossová zkolabovala

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Světově proslulá topmodelka Kate Mossová již přestala zvládat boj s poruchami spánku, proto se rozhodla vyhledat pomoc na proslulé londýnské klinice. Devětadvacetiletá Kate, matka roční dcery Lily Grace, zkolabovala po náročné práce v modelingu, ke které se přidaly také problémy ve vztahu s přítelem Jeffersonem Hackem.

Článek

"Už jsem to přestala zvládat," řekla modelka ke své hospitalizaci na klinice specializující se na poruchy psychiky.

V rukou expertů z londýnské kliniky na Harley Street se Kate ocitla na doporučení své přítelkyně, herečky Sadie Frostové, která se na klinice také léčila.  

Nemůže spát a vychovávat dceru

"Kate dlouho trpí špatným spánkem. Ona netrpí nespavostí nebo tak něco, ale nedokáže skloubit práci modelky a zároveň výchovu své dcery, což ji způsobuje psychické problémy," uvedla blízká přítelkyně Mossové.

"Kate si myslí, že už došla do takového stádia, že potřebuje odbornou pomoc. U Sadie pomoc odborníků zabrala, a tak se Kate po jejím vzoru rozhodla řadu testů také podstoupit. Věří, že u ní budou stejně úspěšné jako u Sadie. Její uzdravení považuje Kate za fascinující záležitost," dodala.

Jak to nyní bude nyní s Kate a její kariérou modelky vypadat, zda si vezme na nějaký čas dovolenou a v klidu bude vychovávat dceru, není prozatím jasné. Mossová se odmítá před novináři o svých problémech bavit a stejně tak o nich nemluví ani její mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám