Hlavní obsah

Eva Decastelo měsíc před porodem: Tašku do porodnice už má sbalenou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Eva Decastelo je již připravena přivést na svět dceru Zuzanku. Termín má sice až déle než za tři týdny, ale pro jistotu už má tašku do porodnice sbalenou a vozí ji v autě.

Článek

"Můj syn Michálek byl v tuto dobu už měsíc na světě. Rodila jsem předčasně v osmém měsíci těhotenství. Termín druhého porodu mám sice až v půlce dubna, ale čekáme to každým dnem," řekla Novinkám Eva Decastelo.

Doma budou mít s manželem Reném páreček. Eva se na dceru Zuzanku těší, přivést na svět ji má v porodnici v pražském Podolí. "Tašku už vozím sebou, bříško už hodně sestoupilo, tak jsem připravená. Župánek, zavinovačku... všechno je sbaleno," usmívá se. "Když byl jednou předčasný porod, většinou to tak dopadne i u druhého," vysvětluje.

Před porodem ještě Eva naplno pracuje a moderuje akce. Čas jí zabírá také prodej jejího vozu. "Potřebuji nutně větší auto. Se Zuzankou se už do mého stávajícího auta nevejdeme. Já, manžel, dvě autosedačky s Michálkem a Zuzankou a ještě Rendy syn Eliáš z předchozího vztahu. Už prostě potřebujeme autobus," směje se.

Během druhého těhotenství přibrala 15 kilogramů. "Je to malinko víc než u syna Michálka, ale věřím, že to půjde stejně rychle dolů. Hlavní teď je, aby byla Zuzanka zdravá a všechno proběhlo tak, jak má," dodala moderátorka

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám