Hlavní obsah

Dcera Zuzany Belohorcové udělala první krůčky v Miami

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dcera moderátorky Zuzany Belohorcové Salma, která 3. března oslavila první narozeniny, udělala svůj první krůček. Na rozdíl od ostatních miminek ale ne ve své rodné vlasti, ale na miamských plážích, kam se Belohorcová s dcerkou a svým partnerem Vlastou Hájkem na zimu uchýlili.

Článek

„Ve Spojených státech neudělala Salma jen své první krůčky, oslavili jsme tady i její první narozeniny,“ prozradila Belohorcová, která měla narozeniny jen o pár dní dříve než její dcerka. Možná právě proto dostaly od Hájka jeden velký společný dárek.

„Vlasta nám daroval let vrtulníkem nad celým Miami Beach, Salma byla moc statečná, Sice se zpočátku bála a to hlavně hluku vrtulníku, po chvilce si ale s námi užívala krásného výhledu,“ svěřila se Novinkám moderátorka.

A proč že se vůbec Hájek s Belohorcovou rozhodli na zimu uchýlit do Miami? Zuzanin partner pro to má velice pragmatické vysvětlení.

„Letos jsem poprvé v životě nemusel kupovat zimní kola, v Praze ani v jednom ze tří bytů netopíme a to, co jsme ušetřili, prostě jsme vzali a dali do letenek a odletěli do Miami, kde máme apartmán a život nás tady stojí stejně jako v Čechách. Jen je tu neustále sluníčko. Já se učím surfovat a Zuza běhá s malou po pláži,“ vysvětlil Hájek, který v tom vidí i další pozitivum. Podle svých slov si poprvé v životě nekoupil zimní bundu a nedostal za celou sezónu chřipku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám