Hlavní obsah

Otec Charlieho Sheena: Můj syn je emocionální mrzák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herec Martin Sheen nemá pro svého syna Charlieho lichotivá slova. Problémového syna se marně pokoušel přesvědčit, aby se léčil na psychiatrii. V médiích teď o něm dokonce hovořil jako o „emocionálním mrzákovi“, který potřebuje odbornou péči.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen s otcem Martinem Sheenem.

Článek

Sedmdesátiletý herec ale tvrdí, že je mu syna neskutečně líto. „Vím, jakým peklem si prochází. Měl jsem také psychotické záchvaty na veřejnosti. Jeden byl před kamerou, při počáteční scéně Apokalypsa. Takže vím, čím Charlie prochází. Když děláte něco takového, je to mimo vaši kontrolu, je to nejsložitější věc. Musíte mít hodně kuráže,“ svěřil Sheen starší listu Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Martin Sheen se o svém synovi nevyjadřuje zrovna nejlépe, jeho excesy mu velice vadí.

Charlie byl po drogovém a sexuálním skandálu propuštěn ze seriálu Dva a půl chlapa, v němž hrál hlavní roli. „Víte, Charlie má 45 roků. Není to dítě. Emocionálně ale stále je. Protože když je člověk závislý na drogách, nedospěje emocionálně. Takže když se vyčistíte a vystřízlivíte, začínáte od chvíle, kdy jste začali brát drogy či pít alkohol. Jste emocionální mrzák,“ dodal Martin Sheen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám