Hlavní obsah

Rytmus se o přestávce v natáčení SuperStar pustil do diváků

Právo, Ivan Vilček
Bratislava

Kontroverzní porotce soutěže ČeskoSlovenská SuperStar Patrik Vrbovský alias Rytmus ukázal divákům zdvižený prostředník a jednomu z nich osobně vynadal za to, že hlasitě projevil nesouhlas s jeho hodnocením. O přestávce v natáčení Rytmus vstal ze svého křesla a šel si to s divákem vyřídit. „Ty kecy si nech pro sebe. Dej si na mně bacha,“ řekl důrazně jednomu z nich.

Foto: Profimedia.cz

Rapper Rytmus

Článek

Po upozornění režie, že přenos pokračuje, se Rytmus vrátil na své místo. Další z diváků ho přitom slušně požádal o autogram. Zpěvák ho důrazně odmítl a pokračoval na své porotcovské místo.

Když se ho redaktoři deníku Nový čas ptali, proč ukazoval prostředník, dostalo se jim svérázné odpovědi: „Dostal jsem křeč do rukou.“ Mluvčí televize Markíza Oľga Dúbravská potvrdila, že chováním Rytmuse se bude vedení televize vážně zabývat.

Nejedná se však o první zpěvákův výlev. V minulosti například napadl jednoho z diváků na svém koncertě. Mladý muž údajně ukazoval směrem k Rytmusovi neslušná gesta. Ten k překvapení všech přítomných seskočil z pódia a s mladíkem si to vyřídil ručně.

Reklama

Výběr článků

Načítám