Hlavní obsah

Krainová podpořila akci, kterou pořádal pediatr jejího syna

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Simona Krainová (38) si za účast na veřejných akcích obvykle nechává pořádně zaplatit. Nyní udělala výjimku. S manželem Karlem Vágnerem vyrazili na charitativní aukci, kterou pořádal pediatr jejího syna Maxe.

Článek

"Je pravda, že jsem žádnou nadaci nikdy nepodporovala. Máločemu věřím a  nadace u nás se mi zdají příliš neprůhledné," řekla Novinkám Krainová.

Nyní poprvé dělá výjimku. Začala aktivně spolupracovat s občanským sdružením Sluneční paprsek, které založil lékař jejího syna Pavel Boček.

"Pavel je neskutečný člověk a báječný kamarád.  Je úžasné, jak se nezištně věnuje charitě a pomáhá dětem. Dokonce když nebyly peníze, platil jim ozdravné pobyty v zahraničí ze svého. Naprosto mu důvěřuji," říká Krainová. Boček jí také doporučil chůvu pro jejího syna. "Magda je výborná, lepší chůvu jsem si nemohla přát," upřesňuje topmodelka.

Do charitativní aukce, která se konala v Ekotechnickém muzeu, se sama aktivně zapojila. Chtěla vydražit jeden z obrazů a také náhrdelník. Ani jednu z věcí si ale nakonec neodnesla.  Moderátor večera Aleš Háma byl úspěšnější.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejsledovanější svatby celebrit roku 2010

Kulatý rok 2010 byl bohatý na svatby celebrit nejen českých, ale především zahraničních. Do manželství vstoupili po osmi letech například Harrison Ford...

Výběr článků

Načítám