Hlavní obsah

Topmodelka Tereza Maxová je potřetí těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jedna z nejkrásnějších českých modelek Tereza Maxová je zase těhotná a těší se na třetího potomka. S přítelem Burakem Oymenem již mají dvouletou dceru Minu, z prvního manželství s dánským tenistou Federickem Fetterleinem má devítiletého syna Tobiase.

Článek

Tereza Maxová byla jednou z hvězd letošního finále České Miss. Přebírala zde šek na 2 milióny korun, které poputují její nadaci.

Po dlouhé době Maxová nezvolila večerní šaty z dílny Kláry Nademlýnské, které si obléká na galavečery pravidelně. Zdobil ji černý kostýmek, který na těhotenství krásné Terezy upozornil. Zdůraznil její rostoucí bříško.

"Na gratulace je ještě brzy, až za nějaký čas prozradím víc,“ " usmívala se Maxová, která na vyhlášení královny krásy dorazila v doprovodu svého bratra a kamarádky. Na párty se poté dlouho nezdrželi a pár minut po přenosu už prostory Hudebního divadla v Karlíně opouštěli.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám