Hlavní obsah

Pánové mají smůlu, nová královna krásy Jitka Nováčková je tři roky šťastně zadaná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nová královna krásy Jitka Nováčková (18) má tři roky přítele. Chodí s o tři roky starším podnikatelem Markem Ferenčíkem (21). Že by ji potkal stejný osud jako většinu vítězek Miss, kterým se po triumfu vztah rozpadl, se nebojí. "Věřím, že náš vztah je pevný," říká Nováčková.

Článek

"Jsme spolu tři roky a klape nám to výborně. Nehodlám nic měnit," usmívá se nová Česká Miss Jitka Nováčková.

S Markem Ferenčíkem chodí tři roky. Znají se ale ještě o pět let déle. Seznámili se na táboře, když bylo Jitce deset let.

"Já jsem se do něj tenkrát zamilovala hned, ale on se na mě skoro ani nepodíval. O pět let později jsme se potkali na plese a to už konečně začal on uhánět mě," směje se půvabná blondýnka.

Na Marka prozradila, že je podnikatel a pracuje v rodinné zahradnické firmě. Že by novou královnu krásy potkal podobný osud jako většinu jejích předchůdkyň a vztah vítězství v soutěži nepřežil, se nebojí.

"Pokud přítel skousne, že budu mít víc práce a méně se uvidíme, tak problém nebude. Samozřejmě vím, že většinu holek to potkalo, ale já našemu vztahu věřím. Přítel věděl, do čeho jdeme. Doufám, že to zvládneme," říká.

Jitka studuje čtvrtým rokem na všeobecném gymnáziu a vedle povinností královny krásy ji nyní čeká maturita. Kvůli ní zatím zůstane bydlet v Českých Budějovicích. "Po těch stresech, co jsem zažila v soutěži, se maturity už ani nebojím. To už bude brnkačka," dodává se smíchem.

Jitka Nováčková byla od počátku soutěže favoritkou ředitelky České Miss Michaely Maláčové. Zatímco loni se v případě Jitky Válkové s diváky neshodla, letos je velmi spokojená. "Jitka má hezkou postavu, krásný projev, je velmi bezprostřední a užívá si to. Jsem velmi ráda, že je Českou Miss.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám