Hlavní obsah

Krainová dohodila kšeft Daře Rolins: "Dala mi super cenu," usmívá se

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová a zpěvačka Dara Rolins měly po letech společný kšeft. Vše zařídila Simona a Dara jí prý udělala přátelskou cenu. "

Článek

Simona Krainová se po dlouhé době při práci sešla se svojí dlouholetou nejlepší kamarádkou Darou Rolins. Simona akci ve Slovanském domě uváděla, Dara zde měla vystoupení.

"S klientem spolupracuji dlouhodobě a Darče jsem kšeft dohodila opravdu já.  Kývla prakticky okamžitě. Za jiných okolností by do toho asi nešla. Dala mi cenu a byla skvělá," usmívá se topmodelka.

S Darou ji pojí letité přátelství. Několik let byly ale jejich vztahy na ostří nože.  "Náš vztah je teď super, dokonce bych si troufla říct, že hezčí než kdy byl. Předevčírem jsem u Darči byla na návštěvě, ležely jsme, hrály si s dětmi," říká Simona.

"Voláme si, jezdíme na výlety... Dřív jsme byly spíš taková mediální dvojice. Chodily jsme společně hlavně na večírky, kde jsme byly vidět, nebo do barů. Nyní se vídáme především mimo kamery a blesky fotoaparátů. A toho si vážím víc než té show, co byla," odhaluje Krainová.

"Myslela jsem si, že po té pauze, kdy jsme jedna druhou nevyhledávaly, přátelství nenaváže, ale naopak. Hodně nás spojilo i to množství problémů, které Darču potkaly a rozhodně také to, že jsme obě mámy," vysvětluje.

Dara Rolins si prošla peklem poté, co srazila motocyklistu, který zraněním podlehl. Po krátké době zase vyplavala na veřejnosti nevěra jejího dnes již expřítele a otce dcery Laury Matěje Homoly. Dara se sbalila  a s dcerou odcestovala na dlouhé týdny do Kalifornie.

"Je na tom den ode dne lépe. Je uklidněná a i když má stále smutek v očích, věřím, že brzy už to bude úplně za ní," říká Krainová.

"Dara je buldozer, nahoře ji drží práce, které má teď hromadu. Překoná to. Dokáže se už bavit o jiných věcech a nemá pořád havárku před očima. Dívá se dopředu a těší se na lepší zítřky," vysvětluje topmodelka.

Simona je ráda, že rozchodem skončil i vztah Dary s Matějem Homolou.  "Jsem ráda, jak to dopadlo s Matějem, protože to tak dopadnout mělo. Myslím si, že si ji vůbec nezasloužil. Jsem upřímně ráda, že to konečně přišlo, protože na Darču čeká v životě něco lepšího," dodala optimisticky Simona.

Reklama

Související témata:

Související články

Dara Rolins bude moderovat Českou Miss

Zpěvačka Dara Rolins se po dvouměsíční dovolené v Americe vrací do Česka. A pracovní nabídky se jí jen hrnou. Bude moderovat galavečer Ples v opeře, čeká ji...

Výběr článků

Načítám