Hlavní obsah

Švédka našla v kefíru kondom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gothenburg

Kysané mléko Švédové opravdu milují. A s chutí si ho dopřávala i jedna nejmenovaná žena ze západní části severského království, ale jen do chvíle, než jí z obalu vypadl nečekaný doplněk kefíru – kondom. V tu chvíli nebohá žena vrátila obsah žaludku a několik dní nebyla schopná pozřít ani sousto.

Článek

„Máma byla šokovaná a nemohla více než dva dny vůbec nic jíst,“ tvrdí dcera postižené, kterou švédská média citují pod jménem Milica.

Její matka objevila kondom na poslední chvíli, když se snažila z obalu mléka filmjölk vylít poslední kapku. Naštěstí zbytek nelila sobě přímo do úst, ale chtěla jím potěšit svého psa. Do misky mu vysypala kondom, obal od kondomu a růžový plastový kroužek na penis.

„Po dvou dnech začala zase trochu jíst, ale už nikdy v životě si nekoupí mléko filmjölk,“ dodala Milica z Gunnilse na severozápadě od Gothenburgu.

Mluvčí společnosti podezírá někoho z rodiny poškozené

Mluvčí společnosti Arla Foods vyrábějící kysaný nápoj ale odmítla, že by chyba byla na jejich straně. Je přesvědčena, že kondom dal do krabice s kefírem někdo z rodiny postižené.

„Je to nemožné… Neexistuje možnost, jak by se tam něco takového mohlo dostat. Balení je uzavřený proces, máme tam filtry, které by něco takového okamžitě zachytily,“ tvrdí mluvčí Katarina Malmströmová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám